Odštampajte ovu stranicu

Ohrid - 1 maj 2020

Ocenite ovaj članak
(78 glasova)

1 maj Ohrid

30.04. - 04.05.2020.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.DAN: Beograd/Nis/Leskovac – Tetovo - Ohrid

Polazak u vecernjim casovima. Prelazak nase i Makedonske granice. Usputne pauze radi odmora. Dolazak na Ohrid. Smestaj u izabranom smestaju. Slobodno vreme za odmor. Nakon toga obilazaka grada u pratnji vodica. Fakultativni odlazak na krstarenje sa kog se pruza prelep pogled na Ohrid, crkvu, Titovu vilu. Nocenje.

2.DAN: Ohrid – Sveti Naum - Ohrid (fakultativa)

Fakultativni obilazak manastira Sv.Naum i Biljaninih Izvora. Posmatraćete ušće Crnog Drima u Ohridsko jezero, uživaćete u legendi o vili Jezerki i Biljaninim suzama, čućete otkucaje srca iz kovčega Sv.Nauma, probaćete lekovitu vodu u vrtu crkve Sv.Petke, kupićete najlepše suvenire ukrašene ohridskim biserima. Noćenje.

3.DAN: Ohrid

Krstarenje Ohridskim jezerom! U večernjim časovima smo pripremili Goodbye Party u obližnjem klubu. Noćenje.

4.DAN: Ohrid – Tetovo - Skoplje – Leskovac

Pre podne predvidjeno za individualna razgledanja grada i setnja Starim gradom. Odlazak sa Ohrida. Obilazak Skoplja i trznog centra City Mall.Dolazak u Leskovac/Nis/Beograd do 21h.

MR.I

Smešten u Ohridu, na 500 metara od luke Ohrid, hotel Mr. I nudi klimatizovane sobe sa besplatnim bežičnim internetom u svim prostorijama. Hotel nudi bar u kome možete da uživate u piću, kao i terasu i poglede na planinu. Privatni parking u okviru objekta može besplatno da se koristi. Svaka soba poseduje flat-screen TV. Pojedine sobe imaju prostor za sedenje gde možete da se opustite nakon dana ispunjenog aktivnostima. Neke sobe poseduju terasu ili balkon. Sve sobe nude sopstveno kupatilo sa tušem. Za vašu udobnost, besplatan toaletni pribor i fen za kosu su obezbeđeni. Objekat nudi poslugu u sobi.

 

VILA DI ANGOLO 3*

Ovaj objekat je udaljen 3 min hoda od plaže. Hostel i apartmani Di Angolo smešteni su u starom, živopisnom centru Ohrida i raspolažu  smeštajnim jedinicama sa pogledom na Ohridsko jezero. U okviru objekta na raspolaganju su picerija i klimatizovane sobe sa besplatnim bežičnim internetom i flat-screen TV-om.

Većina soba uključuje sopstveno kupatilo, frižider i TV sa kablovskim kanalima. Samo jedna soba obuhvata krevete na sprat i korišćenje zajedničkog kupatila. 

VILA FILAND 4*

Nalazi se pored jezera na par minuta hoda od strogog centra grada. Vila je luksuzno opremljena. Poseduje khinju, tv lcd, wi fi, i jos mnogo toga.

 

VILA AQUA BLUE

Vila se nalazi na keju i par minuta hoda do centralnog trga. Vila poseduje cetvorokrevetne apartmane, kuhinju, kupatilo, grejanje, LCD TV..

VILA FUNDA

Nalazi se 50m od jezera na par minuta hoda od centra. Sve smeštajne jedinice imaju sopstveno kupatilo, klima uređaj, WI-FI, deljivu kuhinju. Neke sobe poseduju balkon, a sama vila ima i odličnu baštu. Sobe su za dve ili tri osobe. U neposrednoj blizini vile su brojni restorani i barovi, različite radnje. Samo par minuta je udaljena od starog grada.

VILA GRETA PIPILE

Vila Greta Pipile nalazi se na šetalištu kraj Ohridskog jezera, na samo 500 metara od centra Ohrida. Nudi apartmane za samostalan boravak sa besplatnim bežičnim internetom. Javni parking u okviru objekta može se besplatno koristiti.

Svi apartmani sadrže sofu, TV i kuhinju. Pojedini apartmani imaju i terasu. Kupatila u smeštajnim jedinicama opremljena su tušem.

Paket aranzman 3 noci (sopstveni prevoz, cena se umanjuje 15e)

TERMIN: 30.04.2020 - 04.05.2020

Polazak BG cena se uvecava 5e, polazak NS cena se uvecava 10e, u odnosu na cenu iz tabele

FILAND 4*

1/2

1/3

1/4

1/5

1/6

75

 70

 x

60

 x

DELFIN

1/2

1/3

1/4

1/5

1/6

 x

65

55

   

KICE

1/2

1/3

1/4

1/5

1/6

55

50

     

FUNDA, Apartmani Ilija

1/2

1/3

1/4

1/5

1/6

65

 60

 40    

MATEJ

1/2

1/3

1/4

1/5

1/6

60

55

X

X

X

Marija SG 1/2 1/3 1/4 1/5 1/6
60 55   X X

Aranžman obuhvata:

  • Smestaj u hotelu/vili na bazi tri nocenja
  • Loko-vodic
  • Troskove organizacije i vodjstva puta.

Aranžman ne obuhvata:

  • Boravisnu taksu - 3e
  • Fakultativni obilazak Sv Nauma 
  • Krstarenje brodom 
  • Struga + Vevcani
  • Putno i zdravstveno osiguranje - 506 din
  • Individualne i fakultativne troskove

Putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, putnici sami snose odgovornost ako ne uzmu putno osiguranje ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti budu sprečeni da uđu na teritoriju istih.

UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima kako na polasku, tako i u toku trajanja aranžmana i boravka na destinaciji. Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađe, tuče...) već je to u isključivoj nadležnosti lokalnih policijskih organa, kojima se u ovom slučaju treba odmah obratiti.

Načini plaćanja aranžmana:
Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate
- 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% najkasnije 15 dana pre putovanja
- 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana najkasnije do 25.06.2020. (uz doplatu od 2% mesečno, na deo koji se plaća odloženo)
- 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama, do rokova kao i za opciju plaćanja čekovima, preko administrativne zabrane (agencija zadržava pravo izbora sa kojim pravnim licem će potpisati ugovor, od agencije dobijate potrebne obrasce)

POPUSTI I DOPLATE :

-rezervacija mesta u autobusu se doplaćuje 10 eur

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
• U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji.
• Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata
• Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja
• U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine.
• Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta
• Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...)
OPŠTE NAPOMENE:
• Proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska
• Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta
• Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka...)
• Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije
• Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...)
• Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
• Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred
• Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
• Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi
• Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave
• Preporuka je, da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije.
• Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici koja predstavlja izlazak iz Evropske Unije, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (TAX FREE).

• Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja
• Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja. Aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.

UZ OVAJ PROGRAM VAZE OPSTI USLOVI ORGANIZATORA PUTOVANJA

 

 

 

Srodni članci