togethertravel

 

  

Češka

Ocenite ovaj članak
(2 glasova)

 prag karlove vari

6 dana / BUS - 22-27.10.2016.

I dan - 22.10.

Polazak grupe sa parking kod Tempa u 17:30h. Putovanje autoputem pored Beograda, Novog Sada i Subotice do graničnog prelaza kelebija. Noćna vožnja sa kraćim usputnim zadržavanjima. Put se nastavlja pored Budimpešte i Bratislave do Praga.

II dan – 23.10.

Dolazak u prag u prepodnevnim satima. Odlazak i smeštaj grupe u hotel juno*** u dvo i trokrevetnim sobama sa kupatilom, tv-om i telefonom. Nakon kraćeg odmora odlazak u Zajednički obilazak starogradskog trga na kome se nalazi astronomski sat, starogradska većnica... Laganom šetnjom dolazi se do karlovog mosta čiji se toranj, na starogradskoj Strani smatra jednom od najlepših gotičkih gradjevina ovog tipa u evropi, kao i trideset Kipova poredjanih sa jedne i druge strane mosta. U večernjim satima povratak u hotel. Noćenje.

III dan - 24.10.

Doručak. Odlazak, u pratnji vodiča, na veličanstveni vaclavov trg na kome se nalazi novo-Renesansna palata narodnog muzeja. Laganom šetnjom dolazi se do narodnog pozorišta, Zatim do zgrade koju pražani nazivaju „kuća koja pleše“ koja se nalazi na jednom od najlepših mesta u pragu sa pogledom na panoramu hradčana. Nakon toga obilazak nekadašnje Srednjovekovne tvrdjave kojom danas dominiraju dva novogotička tornja crkve sv.petra i pavla. U popodnevnim satima obilazak katedrale sv.vita koja se nalazi na najvišem mestu Praškog dvorca, bazilike sv.jure druge najveće crkve u praškom dvorcu, kraljevskog letnjikovca, hrama Sv. Nikole na maloj strani, crkve gospe od Tina. U večernjim satima slobdno vreme za individualnu posetu nekoj od čuvenih praških pivnica u centru grada. Povratak u hotel. Noćenje.

IV dan – 25.10.

Doručak. Fakultativno, odlazak u poznatu i jednu od najlepših evropskih banja karlove vari koja je udaljena 140 km od praga. Smeštena je na obali reke tepla u prelepoj prirodi, koja ostavlja nestvaran utisak zajedno sa arhitekturom prelaska iz XIX u XX vek. Razgledanje i obilazak u pratnji lokalnog vodiča. U popodnevnim satima povratak u prag. U večernjim satima fakultativno, vožnja brodom na vltavi sa večerom „švedski sto“. Povratak u hotel. Noćenje.

V dan – 26.10.

Doručak. Napuštanje hotela i odlazak - fakutlativno u obilazk zamka karlštajn iz XIV veka u kome je bila rezidencija kralja karla iv i u kome se čuva replika krune Čeških kraljeva. Nakon obilaska povratak u prag. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U popodnevnim časovima polazak za srbiju. Noćna vožnja kroz slovačku i Mađarsku prema Srbiji.

VI dan – 27.10.

Dolazak u Niš se planira u ponoćnim satima.

CENA ARANŽMANA: 119€

U CENU JE URAČUNATO: prevoz udobnim visokoturističkim autobusom; 3 noćenja /doručkom (švedski sto); usluge lokalnog vodiča; tehnički pratilac grupe i troškovi organizacije U cenu nije uračunato: putno i zdravstveno osiguranje 1€ dnevno; fakultativni odlazak u karlove vari 20€ (minimum 25 putnika); fakultativna vožnja brodom na vltavi sa večerom 20€ (minimum 25 osoba) i odlazak u Zamak karlštajn 15€

Uslovi plaćanja: 30% prilikom prijavljivanja, a ostatak do polaska.

Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke agencije – Raiffesein Banke na dan uplate.

Više iz ove kategorije « Poljska Italija »

adresa:

Bulevar Oslobodjenja 147

Elu centar na spratu, lokal br. 1

16000 Leskovac, Srbija

telefoni:

016 31 000 61
016 260 193
069 110 73 75
fax: 016 260 193

radno vreme:

08 do 20h radnim danima

subotom od 09 do 16h

e-mail: info@togethertravel.rs