togethertravel

 

  

KUŠADASI

Ocenite ovaj članak
(37 glasova)

TURSKA / KUŠADASI 2020

Kušadasi je jedan od najlepših i najpoznatijih mesta za zabavu i odmor u Turskoj. Nalazi se u fenomenalnom zalivu u Egejskom regionu Turske i u prevodu Kušadasi znači “ostrvo ptica”. Ovaj lepi gradić privlači na hiljade mladih iz celog sveta zbog brojnih peščanih plaža sa barovimai čuvenim noćnim životom u klubovima u centru grada.Pored toga može se uživati u bezbroj ribljih restorana, istorijskim lokalitetima i šoping centrima u okolini. Tokom Puzzle letovanja posetićemo Efes i Pamukale. Efes je jedan od najpoznatijih drevnih antičkih gradova u kojem se nalazi jedno od sedam svetskih čuda starog sveta – Artemidin hram.Pamukale,u prevodu “pamučna tvrđava”, je kompleks kaskadnih terasa sa bazenima kalcijum bikarbonata nastalih aktivnošću podzemnih vulkana.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

 

1 DAN:  Beograd  
Okupljanje grupe u prepodnevnim satima, čekiranje svih neophodnih stvari i početak sa žurkom upoznavanja u busu. Vožnja kroz Srbiju, Bugarsku i Tursku.

2-10. DANKušadasi  
Dolazak u Kušadasi (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima). Smeštaj u sobe. Tokom boravka u Kušadasiju biće organizovani svakodnevni fakultativni programi: dnevne i noćne žurke u diskotekama i plažnim barovima. Pored zabave u samom Kušadasiju, posetićemo i Efes, Pamukale, kupati se na plažama Ladies beach i Nacionalni park, krstariti brodomuz zalazak sunca,  kupati se u Aqualend-u, kupovati u outlet centru Soke i još mnogo toga. Biće ovo još jedno neverovatno putovanje koje ćete pamtiti do kraja života.

11. DAN:  Kušadasi
Napuštamo sobe u jutarnjim časovima i krećemo ka Srbiji. Vožnja kroz Tursku i Bugarsku uz usputne pauze za odmor i osveženje.

12. DAN:  Beograd
Nastavak putovanja do Srbije i dolazak u Beograd (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima).

 

 

Termin 07.07-18.07. 16.07-27.07. 25.07.-05.08.
Naziv smeštaja / broj kreveta 2 3 2 3 2 3

Cagdas promo

 170   180    185   

Cagdas standard

190  180  220  210  225  215 

Pariz

180    190    195   

Anadolu

    190    195   

Abem

    185  175  190  180 

 

 

Termin 03.07-14.08. 12.08-23.08. 21.08.-01.09.
Naziv smeštaja / broj kreveta 2 3 2 3 2 3

Cagdas promo

 180   175    170   

Cagdas standard

 220 210  210  200  200  190 

Pariz

 190   185    180   

Anadolu

 190   185       

Abem

 185 175  180  170     

 

 

Cena aranžmana obuhvata:

 1. 9 noćenja u izabranom smeštaju
 2. Prevoz na relaciji Beograd – Kušadasi – Beograd turističkim autobusima
 3. Usluge predstavnika agencije na destinaciji
 4. Organizaciju putovanja u celini

Cena aranžmana ne obuhvata:

 1. Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje: 1200rsd. Osigurana suma 30000 € Triglav osiguranje
 2. Boravišna taksa – 9 TL (oko 1.5eur) po noćenju po osobi i plaća se na recepciji. Najavljen zakon od Aprila 2020. god.
 3. Doplate u odnosu na mesto ulaska putnika u autobus
 4. Fakultativne izlete na destinaciji i usluge koje nisu predviđene programom
 5. Individualne troškove putnika

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje: depozit 3 000 RSD prilikom rezervacije, druga rata 3 000 RSD dve nedelje nakon prijave, ostatak u ratama najkasnije do 20 dana pre početka aranžmana po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

 • Čekovi građana: mogućnost plaćanja u ratama do kraja 2020. godine bez kamate.

 • Kredit: mogućnost plaćanja kreditnim karticama Komercijalne banke.

 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije koja mora biti realizovana do 7 dana.

   

DOPLATA za polazak iz NS je 7€. Polazak će biti realizovan za min 15 osoba. DOPLATA za polazak iz Kragujevca i Kruševca 10e. Doplata za polazak iz Užica, Čačka, Vrnjačke banje, Trstenika, Kraljeva 20e. UMANJENJE za polazak iz Niša je 7€.

Aranžman je rađen na bazi minimum 40 prijavljenih putnika.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.

 

 • NAPOMENE: U slučaju da grupa putnika koji putuju zajedno polaze iz različitih mesta, agencija ne može garantovati da će prevoz biti obavljen istim prevoznim sredstvom i da će sedeti zajedno. U slučaju nedovoljnog broja putnika na prevozu, postoji mogućnost transfera drugim prevoznim sredstvom sa dela puta do (ili sa) destinacije. Maloletna lica, ukoliko putuju sa nekim drugim odgovornim licem ili profesorom, moraju imati saglasnost roditelja, overenu kod nadležnog organa. Moguće je navesti željeni raspored sedenja u prevoznom sredstvu ali agencija ne može da garantuje da će takav raspored i biti ostvaren u zavisnosti od objektivnih okolnosti. Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj smeštajne jedinice, ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate. Postoji mogućnost da neki od sadržaja u okviru smeštaja trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, na šta organizator ne može imati uticaja. Pomoćni ležajevi u gotovo svim smeštajima su sklopivog tipa drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja. U većini objekata se koristi sistem solarnih ploča za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperaturu tople vode, u odnosu na uobičajenu, kao i manji pritisak tople vode u određenim periodima dana, a u odnosu na kapacitet objekta. Po pravilu, voda iz vodovoda nije predviđena za piće, ali se smatra hemijski i bakteriološki ispravnom za sve druge potrebe. Opisi usluga sadržani u programima putovanja su verodostojni, a ne i opis usluga na web sajtovima, usmeno izrečeni opisi od prodajnog osoblja kao i od strane subagenata.

   

  FIRST (RANI BUKING) i LAST MINUTE ponude - Organizator putovanja koristi pravo da putem FIRST ILI LAST MINUTE ponude prodaje svoje slobodne kapacitete po cenama koje su niže ili drugačije od onih u cenovniku koji je važio prilikom rezervacije. Putnici koji su uplatili aranžman po cenama objavljenim u cenovniku u momentu rezervacije, ne ostvaruju pravo za nadoknadu na ime razlike u ceni.

   

  UPOZORENJE: Potrebno je da vodite računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima kako na polasku, tako i u toku trajanja aranžmana i boravka na destinaciji. Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađe, tuče...) već je to u isključivoj nadležnosti lokalnih policijskih organa, kojima se u ovom slučaju treba odmah obratiti. U slučaju eventualne štete koju putnik učini u smeštajnoj jedinici ili objektu dužan je nadoknaditi lično na licu mesta. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. U slučaju štrajka graničnih vlasti ili trajekt kompanija, blokade na putevima i drugih nepredviđenih okolnosti na koje organizator putovanja ne može uticati, organizator zadržava pravo promene rute putovanja kao i izmene redosleda sadržaja u programu.

   

  Potrebno je da imate u vidu da je destinacija koju ste odabrali za svoje letovanje prilagođena mladima i da ima bogat noćni život, naročito u klubovima duž plaže koji su neretko i u blizini naših smeštaja, tako da je moguća glasnija muzika i buka u večernjim (noćnim) satima na šta organizator putovanja nema uticaj. Autobus po dolasku, kao i u odlasku staje što je moguće bliže smeštajnom objektu. Obaveza organizatora nije prenos prtljaga od autobusa do smeštajnog objekta. Većina smeštaja je pokrivena Wi-Fi signalom u lobiju, ali zbog specifičnih tehničko-tehnoloških uslova, organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu. Smeštaj zadržavaju pravo da uslugu korišćenja Wi-Fi konekcije dodatno naplaćuju, za šta organizator putovanja ne snosi odgovornost i ne može uticati.

  Jako je važno da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja, opštim uslovima putovanja agencije Special travel agency, kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja – Triglav osiguranja.

  Licenca Republike Srbije za organizovanje turističkih putovanja OTP 32/2020 kategorija A 25.

 

Opis Smeštaja:

Hotel Rising Sunse nalazi u centru Kušadasija i udaljen je oko 5min od najbliže plaže. Sve sobe su dvokrevetne ili trokrevetne sakupatilima i terasama. Hotel poseduje restoran za sopstvene potrebe, lift, besplatan Wi-Fi i otvoreni bazen na krovu sa prelepim pogledom na centar grada i Egejsko more. Doručak je na bazi švedskog stola.

Hotel Parisje potpuno renoviran 2019. godine i nalazi se u centru Kušadasija. Udaljen je oko 6min od najbliže plaže. Sve sobe su dvokrevetne ili trokrevetne sa kupatilima i terasama. Hotel poseduje bašta restoran, lift, besplatan Wi-Fi i otvoreni bazen koji se nalazi sa bočne strane. Doručak je na bazi švedskog stola.

 

 

Više iz ove kategorije « LEFKADA OHRID »

adresa:

Bulevar Oslobodjenja 147

Elu centar na spratu, lokal br. 1

16000 Leskovac, Srbija

telefoni:

016 31 000 61
016 260 193
065 210 75 75
fax: 016 260 193

radno vreme:

08 do 20h radnim danima

subotom od 09 do 16h

e-mail: info@togethertravel.rs