togethertravel

 

  

JAHORINA - Nova godina 2020.

Ocenite ovaj članak
(8 glasova)

Nova godina Jahorina 2020 - 4 DANA (3 noćenja)

TERMIN: 30.12.2019 - 02.01.2020.

JAHORINA OLIMPIJSKA PLANINA - 1984. godine Jahorina je imala čast da ugosti neke od disciplina Zimskih Olimpijskih igra koje su se održavale u Sarajevu. U rasponu od 1300-1800 m/nv prostire se ukupno 35 km skijaških staza različite težine a 4 ski lifta (tanjira), 1 dvoseda i 3 šestoseda brinu se za prevoz skijaša. Zbog izuzetno specifične klime, koja je spoj one mediteranske i kontinentalne, Jahorina zimi predstavlja raj za skijaše na kojemu je moguće u isto vreme uživati u skijanju na debelom pokrivaču snega tako i u sunčanom i vedrom vremenu. Oštar vazduh koji udiše život osvojiće Vas prvog sekunda boravka na olimpijskoj lepotici. Već u narednim minutima srce će Vam osvojiti pejsažima od kojih zastaje dah. Duboka tišina planinskih vrhova, vidik koji se proteže u nepregled nateraće Vas na poštovanje ove planine i njenih bogatih darova.
Program putovanja:

30.12.2019. (prvi dan)

Okupljanje u ranim jutarnjim časovima na parkingu kod Sajma za polazak iz Beograda (za polazak iz Novog Sada na parkingu ispred ž.stanice, za polazak iz Niša sa parking kod Doma rukometa). Dolazak na Jahorinu u popodnevnim časovima i smeštaj u apartmane/hotel. Zatim sledi zagrevanje za žurku dobrodošlice u Puzzle kafe- u uz dobro poznatu Puzzle-ovaču i kuvano vino. Potom nas očekuje žurka klubu Snežna Kraljica uz BEND.

31.12.2019. (drugi dan)

Skijaški dan. Za one koji ne skijaju biće organizovane trke na gumama i igre bez granica na snegu. Puni adrenalina, zabavu nastavljamo na open air party-ju sa Puzzle resident DJ-om. Organizovan doček Nove godine u restoranu Rajska dolina ili fakultativnom jednom od klubova ili restorana na Jahorini.

1.1.2020. (treći dan)

Pored skijanja, treći dan je rezervisan za višečasovni obilazak Sarajeva. Potom nas očekuje kafansko veče uz tamburaše i DJ Raleta survivor


1.2.2020. (četvti dan)

Najizdržljiviji i četvrti dan nastavljaju sa skijanjem. Zatim sledi spremanje za put, raspremanje soba i odjava. Polazak za Beograd/Novi Sad/Niš u popodnevnim časovima. Dolazak u Beograd u ponoć, Niš/ Novi Sad posle ponoći.

Za prijave do

Termin  30.12.2019 - 02.01.2020.

Tip smeštaja

Cena

Hotel/Studentsko odmaralište
“_____________”
usluga: polupansion

Soba 1/4 i 1/5

€   €

Soba 1/3

€   €

Soba 1/2

€   €

 

 CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • 3 noćenja sa uslugom iz tabele (noćenje, noćenje sa doručkom, polupansion)
 • Doček nove godine u restoranu hotela Rajska dolina (večera+aperitiv)
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana i organizaciju putovanja u celini

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Autobuski prevoz iz Beograda 20€, autobusima visoke turističke kategorije (audio, video, A/C, tv i dvd oprema)
 • Autobuski prevoz iz Niša i Novog Sada 25€*, autobusima visoke turističke kategorije
 • Boravišna taksa 1,3€/dan (uplaćuje se u agenciji)
 • Fakultativni Izleti
 • Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje sa skijaškim rizikom 850,00 RSD (Osigurana suma 5000 evra, Uniqa osiguranje)

* polazak iz Niša i Novog sada će biti realizovan ako bude minimum 15 osoba

** Izražena cena je važeća za aktivne članove Puzzle Group-a.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje: depozit 3000RSD prilikom rezervacije, 3000RSD dvadeset dana nakon prijave, ostatak (u dinarskoj protivvrednosti po gornjem kursu Komercijalne banke na dan uplate) najkasnije do 15.decembra 2019.godine
 • Čekovi građana: mogućnost plaćanja u 5 rata do 1.marta 2020. godine.
 • Kredit: mogućnost plaćanja kreditnim karticama Komercijalne banke
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije koja mora biti realizovana do 7 dana od datuma izdavanja.

Rok za prijavljivanja je 10 dana predpolazak na putovanje. Aranžman je rađen na bazi minimum 40 prijavljenihputnika.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.

OPIS SMEŠTAJA:

Cena je garantovana za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja.“Special travel agency” zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi ugovor. Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije “Special travel agency” uskladjen sa YUTA standardom.

Davalac garancije MILENIJUM OSIGURANJE ADO, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., telefon: 0117152300, broj polise(garancije) 228948, datum izdavanja polise(garancije) 25.01.2018.

Iscrpljujuća osigurana suma iznosi 300.000 eura i predstavlja maksimalnu obavezu osiguravača.

Plaćanje naknade iz osiguranja vršiće se po srednjem kursu NBS.Osiguranjem se obezbeđuju:

U slučaju insolventnosti:

 • troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u zemlji i inostranstvu, u mesto polaska;
 • potraživanja uplaćenih sredstava putnika po osnovu ugovora o turističkom putovanju, koje organizator putovanja nije realizovao:
 • potraživanja uplaćenih sredstava putnika, u slučaju otkaza putovanja od strane putnika, u skladu sa opštim uslovima putovanja;
 • potraživanja razlike između ugovorene cene putovanja i cene putovanja snižene srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga usluga obuhvaćenih programom putovanja.

U slučaju štete nanete putniku:

 • potraživanja uplaćenih sredstava putnika po osnovu ugovora o turističkom putovanju, koje osiguranik nije realizovao;
 • potraživanja razlike između ugovorene cene putovanja i cene putovanja snižene srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih programom putovanja.

U slučaju nastanka osiguranog slučaja kao posledice insolventnosti putnik se može obratiti Asistentskoj kući Coris na sledeći broj telefona + 381 11 36 36 999, ili na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Pozivanjem Call Centra Asistentske kuće moguće je obezbediti prinudni smeštaj, povratak putnika u zemlju, i potpunu podršku putniku 24h.

 

UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima kako na polasku, tako i u toku trajanja aranžmana i boravka na destinaciji. Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađe, tuče...) već je to u isključivoj nadležnosti lokalnih policijskih organa, kojima se u ovom slučaju treba odmah obratiti.

Licenca APR registar turizma kategorije OTP br. 62 / 2011 od 21.09.2011.

 

 

 

Više iz ove kategorije « Istanbul - Nova godina 2020

adresa:

Bulevar Oslobodjenja 147

Elu centar na spratu, lokal br. 1

16000 Leskovac, Srbija

telefoni:

016 31 000 61
016 260 193
065 210 75 75
fax: 016 260 193

radno vreme:

08 do 20h radnim danima

subotom od 09 do 16h

e-mail: info@togethertravel.rs