togethertravel

 

  

grcka

KRIT

Ocenite ovaj članak
(26 glasova)

GRČKA / KRIT / HERSONISUS 2017

18 - 29.07. 26.07 - 06.08.

KRIT OSTRVO

Krit je ostrvo u Sredozemnom moru na krajnjem jugu i najveće je ostrvo Grčke, a peto po veličini u Mediteranu. Ovde se možete upoznati sa drevnom minjonskom civilizacijom, uživati u 1040km obale, surfovati, roniti, uživati u vodenim parkovima, a ono što je najvažnije Krit nikad ne spava i jedno je od najboljih party ostrva Mediterana.

HERSONISUS

Hersonisus se nalazi između Irakliona, glavnog grada Kritai Agios Nikolasa, poznatog letovališta na istok uostrva.U Hersonisosu se nalaze najveće diskoteke na Kritu, a luka Limin Hersonisos i njegov centar su poznati po noćnom životu. Tu uglavnom dolaze mlađi turisti, muzika je glasna i mesto je za one kojižele da se provode do kasno u noć. Duž mora nižu se jedan za drugim pabovi i taverne. Na periferiji grada nalaze se veliki turistički kompleksi, sa diskotekama, akva parkovima, bandži džampingom i ostalim letnjim sadržajima.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN: Beograd
Okupljanje grupe na parkingu u bloku 42 na Novom Beogradu (preko puta OTC Buvljak) u dogovoreno vreme. Polazak i upoznavanje u busu uz veselu atmosferu. Vožnja kroz Srbiju i Makedoniju sa usputnim zadržavanjima zbog odmora i regulisanja graničnih formalnosti.

2. DAN: Atina - Pirej - Krit
U prepodnevnim časovima stižemo u Atinu. Info tura po gradu i slobodno vreme za individualne aktivnosti do večernjih sati. Nakon toga se pakujemo u autobuse i odlazimo do luke Pirej gde se ukrcavamo na trajekt za Krit. Očekuje nas lagana noćna vožnja do Krita.

3 - 10. DAN: Krit
U ranim jutarnjim časovima stižemo na Krit (Heraklion), pakujemo se u autobuse i za oko sat vremena stižemo u Hersonisus i smeštamo se u vile / hotele. Raspakujemo stvari, pravimo kratak predah i nakon toga smo spremni da se prepustimo čarima jednog od najboljih letovališta u Grčkoj. Mladi iz svih krajeva Evrope i sveta provode se 24 sata dnevno, danju po plažama i kampovima, a noću po klubovima i barovima kojih ima na svakom koraku. Preko dana ćemo obilaziti najlepše plaže ostrva, akva parkove i uživati u krstarenjima i dnevnim žurkama a tokom noći ćemo posećivati najbolje klubove Hersonisusa. Ovo treba doživeti na pravi način.

11. DAN: Krit – Grčka – Makedonija
Pakujemo stvari i polako napuštamo smeštaje. Slobodno vreme do polaska trajekta. Vožnja trajektom do Pireja (Atina) i dalje kroz Grčku, Makedoniju i Srbiju sa usputnim pauzama. Sumiranje utisaka i prepričavanje doživljalja do sledećeg putovanja.

12. DAN: Beograd
Dolazak u Beograd u popodnevnim satima.

Putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, putnici sami snose odgovornost ako ne uzmu putno osiguranje ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti budu sprečeni da uđu na teritoriju istih.

 USKORO U PRODAJI

Termin 18. – 29.07. 26.07. – 06.08.
Naziv smeštaja / broj kreveta 3 4 5 6 3 4 5 6
Olympic star / Despina       X X      
      X X      
Haris Apartments X       X      
X       X      

Cena aranžmana obuhvata:

 1. 8 noćenja u hotelima / vilama navedenim u tabelama
 2. Autobuski prevoz na relacijama prema programu (audio, video, A/C, TV i dvd)
 3. Prevoz trajektom Pirej – Heraklion – Pirej
 4. Usluge predstavnika agencije na destinaciji
 5. Organizaciju putovanja u celini

Cena aranžmana ne obuhvata:

 1. Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje (grupna polisa osiguranja):1000rsd (0-18 god.) i 1500rsd (19-70 god.) do osigurane sume 30000 € – plaćanje u agenciji
 2. Doplatu za spavaće kabine na trajektu 1/2 - 25 €, 1/3 - 20 €, 1/4 - 15€ po osobi - plaćanje u agenciji
 3. Fakultativne izlete na destinaciji
 4. Individualne troškove putnika.

* Polazak iz Novog Sada će biti realizovan ako bude minimum 15 osoba
**Za sopstveni prevoz cena aranžmana se umanjuje 30€

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinskoplaćanje: deposit 2000RSD prilikomrezervacije, II rata 30€ (u dinarskoj protiv vrednosti po gornjem kursu Komercijalne banke na danu plate) dve nedelje nakon prijave, 50% od vrednosti aranžmana 45 dana pred polazak, a ostatak najkasnije do 15 dana pre početka aranžmana.
 • Čekovi građana: mogućnos tplaćanja u ratama do kraja 2016. godine bez kamate.
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije koja mora biti realizovana do 7 dana od datuma izdavanja.

 

Opis smeštaja:

Hotel Athina Inn
Nedavno preuređeni hotel, nalazi se u samom centru Hersonisosa. Sve sobe su komforne i udobne, sa pogledom na more ili planinu. Sobe sadrže klima uređaj, kuhinju ili čajnu kuhinju sa kuvalom za vodu, mini zamrzivač, kuhinjski sto, kupatilo sa šamponom, sapunom, peškirima za ruke i toaletnim papirom, bežični internet, plakar, sef. U sklopu hotela nalazi se i bazen i koktel bar. Prijateljski nastrojeno osoblje, visok nivo održavanja higijene, kao i tradicionalno gostoprimstvo, učiniće vas odmor kompletnim.

Hotel Velissarios
Hotel se nalazi u centru grada Hersonisosa, samo 100m od peščane plaže. Udaljen je 25 km od glavnog grada Krita- Herakliona, od luke Iraklion 27 km, a 19 km je i udaljen i međunarodni aerodrom Nikos Kazantzakis. U sklopu hotela nalaze se bar i sala za doručak. Sve sobe su standardne dvokrevetne, od kojih neke imaju mogućnost pomoćnog ležaja sa TWC-om, klima uređajem (dodatno se plaća na licu mesta) ,a sadrže i frižider, balkon ili terasu. Hotel nudi i usluge buđenja.

Minas Apartmani
Nalaze se u centru Hersonisosa. Glavni restorani, barovi i prodavnice su na oko 150m udaljeni od odmarališta. Apartmani su dobro opremljeni, nude i pomoćni ležaj. Svaki apartman je opremljen kuhinjom( sadži i toster i frižider ), ventilatorom, klima uređajem, sefom,kupatilom i balkonom. Takođe , apartmani sadrže i bazen na otvorenom, sa ležaljkama, malim ušuškanim vrtom i baštom.

Despina Hotel
Hotel se nalazi 30m od plaže, na dva minuta hoda od glavnih restorana i prodavnica. U svim sobama nalaze se frižider, aparat za kafu, kupatilo sa tuš kabinom. Gosti mogu da doručkuju u restoranu hotela, a bar nudi usluge kafe, pića i laganih jela. Internet je dostupan u javnim prostorijama hotela, a gostima je omogućeno gledanje televizije u dnevnom boravku.

Olympic Star Hotel
Lociran u blizini centra Hersonisosa, na samo 120m od Glaros plaže. Vodeni park je 500m udaljen, arheološko nalazište Knosos na 30km,dok je međunarodni aerodrom Heraklion na 23km od hotela. Novoizgrađeni i udobni apartmani sadrže telefon, radio, klima uređaj, frižider, sef, TV, kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo sa tušem, balkon sa lepim pogledom. Gosti mogu uživati u bazenu, baru sa ukusnim obrocima i velikim izborom koktela i savremenoj teretani sa saunom i đakuzijem.

 

Rok za prijavljivanja je 10 dana pred polazak na putovanje. Aranžman je rađen na bazi minimum 40 prijavljenih putnika.
U slučaju nedovoljnog broja prijavljeni hputnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.

Cena je garantovana za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja.“Special travel agency” zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi ugovor. Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije “Special travel agency” uskladjen sa YUTA standardom.

UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima kako na polasku, tako i u toku trajanja aranžmana i boravka na destinaciji. Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađe, tuče...) već je to u isključivoj nadležnosti lokalnih policijskih organa, kojima se u ovom slučaju treba odmah obratiti.
Licenca APR registar turizma kategorije OTP br. 62 / 2011 od 21.09.2011.

 

Više iz ove kategorije « KUŠADASI

adresa:

Bulevar Oslobodjenja 147

Elu centar na spratu, lokal br. 1

16000 Leskovac, Srbija

telefoni:

016 31 000 61
016 260 193
069 110 73 75
fax: 016 260 193

radno vreme:

08 do 20h radnim danima

subotom od 09 do 16h

e-mail: info@togethertravel.rs