togethertravel

 

  

Jahorina - SKI OPENING

Ocenite ovaj članak
(17 glasova)

Snow show - Otvaranje ski sezone na Jahorini

4 DANA (3 noćenja)

TERMIN: 14.12. – 17.12.2017.

THE SNOW SHOW je dogadjaj zbog kog ostajete bez daha... , veliki broj mladih ljudi željnih zabave na jednom mestu. Na visini od 1915m okruzeni mnogobrojnim klubovima održavaće se apresski žurke, uz DJ-eve, tamburu, sankanje - skijanje - bordovanje, trke gumama, igre bez granica, ispijanje pazlovače… Budi i ti deo celodnevnog programa koji ti neće priuštiti san, zato počni sa pripremama jer uskoro počinje SNOW SHOW.

JAHORINA OLIMPIJSKA PLANINA - 1984. godine Jahorina je imala čast da ugosti neke od disciplina Zimskih Olimpijskih igra koje su se održavale u Sarajevu. U rasponu od 1300-1800 m/nv prostire se ukupno 35 km skijaških staza različite težine a 4 ski lifta (tanjira), 1 dvoseda i 3 šestoseda brinu se za prevoz skijaša. Zbog izuzetno specifične klime, koja je spoj one mediteranske i kontinentalne, Jahorina zimi predstavlja raj za skijaše na kojemu je moguće u isto vreme uživati u skijanju na debelom pokrivaču snega tako i u sunčanom i vedrom vremenu. Oštar vazduh koji udiše život osvojiće Vas prvog sekunda boravka na olimpijskoj lepotici. Već u narednim minutima srce će Vam osvojiti pejsažima od kojih zastaje dah. Duboka tišina planinskih vrhova, vidik koji se proteže u nepregled nateraće Vas na poštovanje ove planine i njenih bogatih darova.

Program putovanja:

14.12.2017. (prvi dan) – Okupljanje u jutarnjim časovima na parkingu kod Buvljaka za polazak iz Beograda (za polazak iz Novog Sada na parkingu ispred ž.stanice). Dolazak na Jahorinu u popodnevnim časovima i smeštaj u apartmane/hotel. Zatim sledi zagrevanje za žurku dobrodošlice u Puzzle kafe- u uz dobro poznatu Puzzle-ovaču i kuvano vino. Potom nas očekuje kafansko veče uz tamburaše i DJ Raleta survivor.

15.12.2017. (drugi dan) – Skijaški dan. Za one koji ne skijaju biće organizovane trke na gumama i igre bez granica na snegu. Puni adrenalina, zabavu nastavljamo na open air party-ju sa Puzzle resident DJ-om. Večernje i jutarnje sate provodimo u klubu Snežna Kraljica uz BEND.

16.12.2017. (treći dan) – Pored skijanja, treći dan je rezervisan za paintball kao i višečasovni obilazak Sarajeva. Spremanje za house žurku i noćno sankanje kao i nagrađivanje najpozitivnije ekipe, što ujedno predstavlja i zatvaranje SNOW SHOW

17.12.2017. (četvri dan)Najizdržljiviji i četvrti dan nastavljaju sa skijanjem. Projekcija najzanimljivijih fotografija i snimaka koje će zabeležiti Puzzle FOTO TIM tokom trajanja festivala. Zatim sledi spremanje za put, raspremanje apartmana, odjava. Polazak za Beograd/Novi Sad/Niš/Sombor/Suboticu u popodnevnim časovima. Dolazak u Beograd/Novi Sad u ponoć, Niš/Sombor/Subotica posle ponoći.

Za prijave do 6. novembra 2017.

 

Hotel / Vila / Apartmani  Tip smeštaja Cena
  

Apartmani "Jahorinski Konaci"

usluga: noćenje

 Studio 1/3, Apartman 1/4  65€ 45€
 Studio 1/4, Apartman 1/5  59€ 39€
  

Hotel "Snežna Kraljica"

usluga: polupansion

 Soba 1/2  95€ 75€
Soba 1/3, 1/4 i 1/5   85€ 65€

 

Vila "Nik"
usluga: noćenje

 Apartman 1/4, 1/5 i 1/6  65€ 45€

Hotel "Kristal"
usluga: polupansion

 Soba 1/2  95€ 75€
 Soba 1/4 i 1/5  85€ 65€
Apartman 1/4 i 1/5 90€ 70€

 

Cenovnik br.1 od 28.09.2017.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 1. 3 noćenja sa uslugom iz tabele (noćenje, noćenje sa doručkom, polupansion)
 2. Prevoz prtljaga i opreme do smeštaja
 3. Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana i organizaciju putovanja u celini

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 1. Autobuski prevoz iz Beograda 20€, autobusima visoke turističke kategorije (audio, video, A/C, tv i dvd oprema)
 2. Autobuski prevoz iz Niša i Novog Sada 25€*, autobusima visoke turističke kategorije (audio, video, A/C, tv i dvd oprema)
 3. Boravišna taksa 1,3€/dan (uplaćuje se u busu)
 4. Fakultativni Izleti
 5. Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje sa skijaškim rizikom 850,00 RSD (Osigurana suma 5000 evra, Uniqa osiguranje)

* polazak iz Novog Sada i Niša će biti realizovan ako bude minimum 15 osoba

*** Obavezan depozit za apartman u vili Nik 100€ po apartmanu.

NAČIN PLAĆANJA:

 1. Gotovinsko plaćanje:depozit 2000RSD prilikom rezervacije, II rata 30€ (u dinarskoj protivvrednosti po gornjem kursu

Komercijalne banke na dan uplate) dve nedelje nakon prijave, ostatak najkasnije do 15 dana pre početka aranžmana.

 1. Čekovi građana: mogućnost plaćanja u 5 rata do 1.marta 2018. godine.
 2. Kredit: mogućnost plaćanja kreditnim karticama Komercijalne banke
 3. Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije koja mora biti realizovana do 7 dana od datuma izdavanja.

Rok za prijavljivanja je 10 dana predpolazak na putovanje. Aranžman je rađen na bazi minimum 40 prijavljenihputnika.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.

OPIS SMEŠTAJA:

Apartmani "Jahorinski Konaci"

ApartmaniJahorinski konaci"su smešteni u samom centru Poljica, okruženi brojnim etno restoranima, kafićima, ski-rentalima i marketom. Nalaze se na samoj stazi Poljice na 1400m nadmorske visine, jednim delom sa pogledom na ski staze. Lokacija apartmana je idealna jer omogućava prilaz apartmanima vozilom i takođe je moguć režim ski in/out. U objektu se nalazi kafić sa fast food hranom kao sto su pizza, sendviči, uštipci sa kajmakom i slično, ski rental koji ujedno služi i kao skijašnica svim gostim objekta. Iznad objekta, a u neposrednoj blizini od glavnog ulaza, nalazi se očišćeni parking. Objekat poseduje sedam apartmana i pet studija, moderno opremljenih, prilagođeni su planinskom stilu, odišu toplinom i ugodni su za boravak u zimskim danima. Objekat je opremljen centralnim grejanjem, tv-om, total tv-om, WiFi internet signalom.

Svaki od navedenih apartmana predviđen je za smeštaj do maksimalno 5 osoba. Apartmani se sastoje od kupatila sa tuš kabinom, tv, total tv, mini kuhinje sa posuđem, spavaće sobe i dnevnog boravka (mogucnost spavanja). Spavaća soba je dvokrevetna sa francuskim ležajem, a dnevni boravak se može koristiti za spavanje tri osobe na pomoćnim ležajima (konforne sofe i kauči na zavlačenje). Klubski sto u dnevnom boravku ujedno može služiti i kao trpezarijski sto. Apartmani su veličine 40 m2.

Studija su predviđena za smeštaj do maksimalno četiri osobe. U svakom studiju nalazi se kupatilo sa tuš kabinom, tv, total tv, mini kuhinja, francuski lezaj sa dvije fotelje na razvlacenje koje sluze kao pomocni lezaji, a standardnih su dimenzija kreveta. Stolovi koji su postavljeni u dnevnom boravku izvrsno služe i kao zamena za trpezariju. Svaki studio je veličine 27 m2.

Hotel “Snežna Kraljica”

Hotel Snežna Kraljica se nalazi na izuzetno atraktivnoj lokaciji, neposredno iznad početka žičara na Ogorelici (dvoseda-Ogorelica2 i novog šestoseda-Ogorelica1), na nadmorskoj visini od 1600m. Hotel Snežna Kraljica raspolaže sa 18 dvokrevetnih (20m2), trokrevetnih (25m2) i četvorokrevetnih (30m2) soba. Sve sobe su opremljene sa televizorom, telefonom, mini barom, prostranim krevetima sa kvalitetnom posteljinom i jogi dušecima. Moderno uredjena kupatila sa tuš kabinama koja su opremljena hidromasažerom. U sklopu Hotela Snežna Kraljica se nalazi klub i restoran, napravljen po uzoru na zapadne evropske centre, koji u zadnje vreme veoma popularan na Jahorini. U klub dolaze ne samo gosti hotela, već mnoštvo posetilaca koji se nalaze na Jahorini. Hotel takodje poseduje ski rental, ski šop i školu skijanja. Gostima je na raspolaganju besplatan pristup internetu, kao i vlastiti parking prostor ispred hotela.

Vila "Niko"

Apartmanska kuća "Nik" se nalazi u samoj blizini polazne stanice novog šestoseda Poljice, odmah iznad hotela "Kristal", na veoma atraktivnoj lokaciji sa mogućim prilazom automobilom. Sastoji se od 4 apartmana. Tri apartmana su sa 6+1 ležaj, a jedan sa 4+1 ležaj. Veći apartmani (60m2) sastoje se od jedne sobe sa francuskim ležajem, druge sobe sa dva ležaja, dnevnog boravka, kuhinje i kupatila. Objekat je opremljen satelitskim TV, WiFi internetom i grejanje je etažno. U sklopu hodnika nalazi se i skijašnica. Mali apartman (40m2) se nalazi u potkrovlju, sastoji se od sobe sa francuskim ležajem i dnevnog boravka sa dvosedom i ugaonom garniturom.

Hotel "Kristal"

Hotel se nalazi na platou Poljica. Odmah uz Hotel nalazi se i Baby Ski lift, moderni sestosjed i tanjir Poljice.
Hotel Kristal raspolaze sa 68 komfornih lezaja, smeštenih u moderno opremljenim sobama i apartmanima sa kupatilom, mini barom, direktnom telefonskom linijom, pristupom internetu i SAT-TV programu. Restoran za goste hotela raspolaze sa 60-70 mesta. U sklopu hotela se nalazi restoran Jahorinska kuća sa ognjištem i Kaffee bar sa 60 mesta. Osim toga u sklopu hotela su i sledeći sadržaji: Sala za sastanke, promocije i prezentacije, sauna, ski servis, ski rental, ski shop, rental ski sanki.... Parking sa video nadzorom je odmah ispred hotela.

Hotel “Pahuljica“

Hotel Pahuljica - jednostavno, ali udobno uredjen hotel, gostima nudi prijatan ambijent i domaću atmosferu. Smešten je na vrlo atraktivnoj lokaciji Jahorine, u delu Poljice. Od žičara i ski staza udaljen je samo 50m, a od baby lift-a 80-tak, što ga čini idealnim objektom za smještaj porodica sa decom ali i za prave ljubitelje skijanja. Hotel raspolaže sa četiri četvorokrevetna apartmana, osam dvokrevetnih i pet trokrevetnih soba (preko 45 ležaja), restoran koji svojom lepotom dominira hotelom, ognjište koje upotpunjava planinski ambijent, pogled na samu stazu. Sobe su opremljene kupatilima sa tuš kabinama i fenovima za kosu, televizorima sa velikim izborom satelitskih programa. Svaka soba ima i zasebnu telefonsku liniju, mogućnost priključka na internet (uz novčanu nadoknadu). Parking se nalazi ispred samog objekta.

Cena je garantovana za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja.“Special travel agency” zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi ugovor. Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije “Special travel agency” uskladjen sa YUTA standardom.

Davalac garancije MILENIJUM OSIGURANJE ADO,Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., telefon:0117152300, broj polise(garancije) 228948, datum izdavanja polise(garancije) 25.01.2016.

Iscrpljujuća osigurana suma iznosi 300.000 eura i predstavlja maksimalnu obavezu osiguravača.

Plaćanje naknade iz osiguranja vršiće se po srednjem kursu NBS.Osiguranjem se obezbeđuju:

U slučaju insolventnosti:

- troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u zemlji i inostranstvu, u mesto polaska;

- potraživanja uplaćenih sredstava putnika po osnovu ugovora o turističkom putovanju, koje organizator putovanja nije realizovao:

- potraživanja uplaćenih sredstava putnika, u slučaju otkaza putovanja od strane putnika, u skladu sa opštim uslovima putovanja;

- potraživanja razlike između ugovorene cene putovanja i cene putovanja snižene srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga usluga obuhvaćenih programom putovanja.

U slučaju štete nanete putniku:

- potraživanja uplaćenih sredstava putnika po osnovu ugovora o turističkom putovanju, koje osiguranik nije realizovao;

- potraživanja razlike između ugovorene cene putovanja i cene putovanja snižene srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih programom putovanja.

U slučaju nastanka osiguranog slučaja kao posledice insolventnosti putnik se može obratiti Asistentskoj kući Coris na sledeći broj telefona+ 381 11 36 36 999, ili na mailOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Pozivanjem Call Centra Asistentske kuće moguće je obezbediti prinudni smeštaj, povratak putnika u zemlju, i potpunu podršku putniku 24h.

UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima kako na polasku, tako i u toku trajanja aranžmana i boravka na destinaciji. Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađe, tuče...) već je to u isključivoj nadležnosti lokalnih policijskih organa, kojima se u ovom slučaju treba odmah obratiti.

Licenca APR registar turizma kategorije OTP br. 62 / 2011 od 21.09.2011.

 

 

 

Srodni članci

Više iz ove kategorije Skola Skijanja 2020 »

adresa:

Bulevar Oslobodjenja 147

Elu centar na spratu, lokal br. 1

16000 Leskovac, Srbija

telefoni:

016 31 000 61
016 260 193
065 210 75 75
fax: 016 260 193

radno vreme:

08 do 20h radnim danima

subotom od 09 do 16h

e-mail: info@togethertravel.rs