1 Maj Paralia 2024

 

PARALIA - 1. Maj

POLAZAK: 30.04.2024.

POVRATAK: 04.05.2024.

 

Program putovanja:

 1. Dan:

Polazak u 23h Nis, 23.45h Leskovac, nocna voznja do Paralie sa usputnim zadrzavanjem.

 1. Dan:

Dolazak u Paraliu u ranim  jutarnjim casovima, smestaj u hotelu ili vili. Slobodno vreme za kupanje, setnju, odmor. Nocenje.

 1. Dan:

Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Nocenje.

 1. Dan:

Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Nocenje.

 1. Dan:

Slobodno pre podne, napustanje hotela/vile. Polazak Srbiju. Voznja kroz Grcku, S. Makedoniju sa usputnim pauzama radi odmora. Dolazak u Nis/Leskovac u vecernjim casovima. Kraj usluge.

Cenovnik:

 
struktura 1/2 std 1/3 std
Vila Zeys Inn 99€ 89€
     
     
umanjenje za sopstveni prevoz 15€ po osobi
ARANZMAN OBUHVATA:
 • * Prevoz modernim turistickim autobusom
 • * Smestaj u hotelu/vili po izboru organizatora.  Na bazi 3 nocenja
 • * Celokupnu organizaciju puta
ARANZMAN NE OBUHVATA:
 • * Putno i medjunarodno osiguranje (placa se u agenciji)
 • * Fakultativne i individualne troskove
 •    Boravisna taxa 1.5e po danu, placa se na licu mesta

 Villa Zeys Inn

Objekat Villa Zeus INN se nalazi u Paraliji, na 3 min. hoda od plaze u novom delu Paralije, a takodje i na manje od 5min. hoda od centra, a nudi smeštaj sa besplatnim WiFi internetom, klima-uređajem, zajedničkim salonom i terasom.

Svaka smeštajna jedinica poseduje potpuno opremljenu čajnu kuhinju sa trpezarijskim stolom, flat-screen televizor sa satelitskim kanalima i sopstveno kupatilo sa tušem i fenom za kosu. Pojedine smeštajne jedinice imaju balkon i/ili popločano dvorište sa pogledom na grad ili pogledom na planinu.

 

Putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, putnici sami snose odgovornost ako ne uzmu putno osiguranje ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti budu sprečeni da uđu na teritoriju istih.

Aranžman je rađen na bazi minimum 40 prijavljenih putnika.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.

 

Cena je garantovana za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja. “Special travel agency” zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi ugovor. Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije “Special travel agency” uskljadjen sa YUTA standardom.

Davalac garancije TRIGLAV OSIGURANJE ADO Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., telefon: 0113305100, broj polise (garancije) 470000057688, datum izdavanja polise (garancije) 01.10.2023. Iscrpljujuća osigurana suma iznosi 100.000 evra i predstavlja maksimalnu obavezu osiguravača.

UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima kako na polasku, tako i u toku trajanja aranžmana i boravka na destinaciji. Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađe, tuče...) već je to u isključivoj nadležnosti lokalnih policijskih organa, kojima se u ovom slučaju treba odmah obratiti.

Osoba zadužena za prijem i rešavanje reklamacija je Dragomir Ćoso. Adresa i kontakt za reklamacije je Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i 011/3232642.

Ovim potpisom potvrđujem da mi je ponuđeno putno zdravstveno osiguranje, da sam upoznat sa Opštim uslovima putovanja i Programom putovanja agencije Special travel agency. Licenca  Republike Srbije za organizovanje turističkih putovanja OTP 108/2021 kategorija A.