Kopaonik

JEDNODNEVNI IZLET DO KOPAONIKA

 

CENA IZLETA 1900 dinara

Program putovanja :

 

Polazak svakog vikenda (minimum 45 prijavljenih) iz Leskovca, okvirno oko 08:00 (obaveštenje o tačnom vremenu polaska dan ranije)

Dolazak na Kopaonik oko 11:00 h (vreme dolaska je podležno promeni, u zavisnosti od tačnog vremena polaska, usputnih zadržavanja i uslova na putu)

Slobodno vreme za razne individualne aktivnosti... Uživajte u skijanju, sankanju, zabavi na snegu, lokalnim specijalitetima u restoranima, ispijanju kafe...)

Polazak sa Kopaonika u popodnevnim časovima, oko 16:30h.

 

ARANŽMAN OBUHVATA:

  • prevoz turističkim autobusom na relaciji Leskovac - Kopaonik – Leskovac

  • kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

  • Individualne troškove putnika,
  • Redosled sedenja u autobusu se pravi prema datumu prijave, izbor sedišta u autobusu se doplaćuje u agenciji

NAČIN PLAĆANJA:

  • 100% od cene aranžmana prilikom rezervacije
  • Putem profakture koja mora biti realizovana u roku od 1 dana od datuma izdavanja;

Kopaonik je najveći planinski masiv u Srbiji, a jedan deo čini Nacionalni park Kopaonik, gde se i nalazi najveći skijaški centar u Srbiji. Najviši vrh je Pančićev vrh sa 2017m nadmorske visine. Sa skoro 200 sunčanih dana, poznat je i kao Sunčana planina. Sa takvim prirodnim potencijalom pod snežnim pokrivačem je oko 160 dana godišnje, što omogućuje uživanje svim kategorijama skijaša i snowboarder-a, na 55 km staza za alpsko i 12 km staza za nordijsko skijanje. Novi sistem za veštačko osnežavanje pokriva čak više od 70% kapaciteta ski centra. Pored odličnih uslova za skijanje, Kopaonik je i omiljena destinacija među mladima, zbog dobre zabave i noćnog života. Zima može da počne!